Onder schilderwerk verstaan wij eigenlijk alles wat de mogelijkheid biedt om geschilderd te worden

  • Muren
  • Plafonds
  • Trappen
 
  • Kozijnen
  • Deuren
  • meubels
Contact opnemen

Is de woning toe aan nieuw schilderwerk of wil je graag een andere look geven aan de woning of een bepaalde kamer? Kies dan voor de vakschilders van Schilderbedrijf LPJ Lipman. De materialen die wij gebruiken worden voor het binnen schilderwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam.

Wanneer je niet weet welke kleur te kiezen of wanneer je twijfels hebt over de kleur, adviseren wij je graag! Woning toe aan een nieuwe look? Is het schilderwerk toe aan een nieuwe look? Of een opfrisbeurt? Schildersbedrijf LPJ Lipman staat voor je klaar.

Meer weten?

Het schilderen van de buitenkant van de woning of het pand is niet alleen essentieel voor de staat van de woning maar ook voor de uitstraling. Onze vakschilders hebben jarenlang ervaring als het gaat om buitenschilderwerk. Hiermee voorzien we in een groot onderdeel van het onderhoud van je woning.

Buitenschilderwerk wordt beïnvloed door omstandigheden als temperatuur, regen, zon en wind. Hierdoor is het onderhevig aan slijtage. Na verloop van tijd raakt het schilderwerk aangetast en kan het kleine haarscheurtjes krijgen. Ook kan de kleur veranderen en kan het dof worden. Wanneer de verf loslaat kan dit ernstige schade veroorzaken aan het houtwerk.

Contact opnemen

Toe aan een nieuwe strakke en frisse wandafwerking?
Door latex te spuiten wordt resultaat superstrak. Ook daarvoor moet je bij schildersbedrijf LPJ Lipman zijn. Want naast traditioneel schilderwerk zijn we ook gespecialiseerd in spuitwerk. Kwaliteit zoals je het verwacht.
 

Meer weten?

Een decoratieve afwerking met een groot assortiment voor ieder intereur van klassiek tot modern wij kunnen alles voor je plakken. 

Ons renovlies behang voorziet in een stootvaste en scheur overbruggende wandafwerking. Deze is zeer geschikt voor nieuwbouw-woningen en renovaties
 

Offerte aanvragen

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.